DESPRE


M.T.M. S.r.l., companie italiana cu sediul în Cherasco (CN), proprietarul marcii BRC Gas Equipment, face parte din liderii mondiali ai furnizorilor de sisteme alternative pentru conversia vehiculelor alimentate cu benzina în vehicule alimentate cu GPL sau CNG (metan).
Înfiintata în 1977, M.T.M. S.r.l. a crescut rapid, devenind una dintre marile companii ale lumii, care astazi ofera gama completa de produse, inclusiv statii de alimentare cu CNG.

Aceasta crestere a fost posibila deoarece M.T.M. S.r.l. a crezut si a investit mereu în “carburanti curati eco“ ce ofera o economie semnificativa, emit mai putine noxe si îndeplinesc nevoia globala de independenta energetica.

Marcile separate BRC Compressors®, BRC FuelMaker® si CUBOGAS®, M.T.M. S.r.l. sunt capabile sa îndeplineasca nevoile individuale ale clientilor, oferind o gama variata de solutii si tehnologie avansata de compresoare pentru alimentare cu CNG si statii de alimentare CNG.

CUBOGAS a scris istoria CNG-ului.

     Compresorul alternativ a fost prima masinarie dezvoltata si fabricata de Nuovo Pignone; productia a debutat la inceputul secolului 20. Inca de la inceput, Nuovo Pignone si-a construit o reputatie mondiala pe piata, datorita unei experiente fara precedent in orice fel de aplicatie bazata pe compresarea gazului natural si datorita unui angajament constant pentru dezvoltarea tehnologiei.
Pana acum au fost livrate peste 8800 de compresoare Nuovo Pignone. Unele dintre ele stabilind chiar recorduri mondiale precum “cea mai mare presiune livrata” (3500 bari).

Aproape 100 de ani de experienta si peste 3000 de statii operationale în întreaga lume fac din CUBOGAS un produs de referinta în acest domeniu.
Echipa de ingineri CUBOGAS lucreaza zilnic la proiectarea de noi solutii avansate ce permit companiei sa satisfaca toate noile nevoi ce vin din aceasta piata aflata în expansiune.
Misiunea CUBOGAS este sa furnizeze tot ce este mai bun în termeni de tehnologie, calitate, servicii si satisfacerea clientilor.

        CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. este reprezentantul M.T.M. S.r.l. în România din anul 2003. Viziunea noastra comuna ne uneste pentru a face lucruri marete.

M.T.M. S.r.l. este certificata
ISO 9001:2008 si ISO/TS
16949:2009, standarde Lloyd
Register Quality Assurance.

LogoLRQA_ISOTS16949