CALITATE


CERTIFICARE, CALITATE SI TESTAREA PRODUSELOR

Viziunea CUBOGAS este de a livra în mod constant solutii de calitate prin procese bine definite, concentrate pe îmbunatatirea satisfactiei clientilor. Furnizam echipament pentru metan, tehnologie, servicii si solutii concepute, manufacturate si deservite pentru a se conforma cu toate regulamentele, legile si masurile de siguranta.
Toate produsele CUBOGAS sunt testate la viteza si sarcina maxima pe bancul nostru special de testare. Bancul nostru de testare poate rula simultan doua compresoare în testul de viteza si test în sarcina pentru sistemele de stocare si distribuitoare. Clientii CUBOGAS beneficiaza de avantajele unora dintre cele mai mari si complete facilitati de testare din industria metanului.
Siguranta, standardizare si certificare: siguranta este una din cheile principale, toate unitatile noastre îndeplinesc cele mai riguroase standarde internationale de siguranta si fiecare unitate este testata 100% cu gaz metan înainte de livrare.
Pentru a atinge si a mentine cel mai înalt nivel calitativ si tehnologic, toate activitatile de proiectare, achizitii, fabricare si testare sunt desfasurate în concordanta cu sistemul nostru de calitate bazat pe ISO 9001.
Unitatile noastre CUBOGAS si cele de stocare sunt certificate PED 97/23/EC; Certificarea PED este în mod constant verificata de institutiile din domeniu.
Marcarea CE a CUBOGAS asigura conformitatea produsului cu urmatoarele directive Europene:
• 2006/42/EC
• 97/23/EC
• 94/9/EC